اخبار و اطلاعات روز دنيا ![]() موج رادیویی یک «موج الکترومغناطیسی» است که معمولا توسط یک دستگاه و آنتن اش تولید می شود. این امواج نخستین بار توسط «هاینریش رودلف هرتز» آلمانی کشف شد و به افتخار او «هرتز» به عنوان یک یکا برای سنجش بسامد این امواج نامگذاری شد.
بد نیست به مناسبت تولد این دانشمند کمی با امواج الکترومغناطیس مشهور آشنا شویم:
موج رادیو AM: از 535 کیلوهرتز تا 1.7 مگاهرتز
در هر کشور یک سازمان مسئول تصمیم گیری در این مورد است که چه کسی از هر طول موجی برای چه کاری می تواند استفاده کند. برای مثال در آمریکا FCC که مخفف Federal Communications Commission است این کار را به عهده دارد و در ایران هم سازمان تنظیم مقررات رادیویی این مسئولیت را بر عهده دارد. ![]() این تصویر در نگاه اول یک عکس ماهواره ای به نظر میرسد که در شب گرفته شده و روشنایی های شهر نیویورک را نشان می دهد. اما این عکس نتیجه یک کار تحقیقاتی است که نشان می دهد مردم شهر نیویورک چگونه از شبکه های اجتماعی استفاده می کنند. نقاط رنگی روی تصویر نشان دهنده میزان استفاده کاربران از دو شبکه اجتماعی فلیکر و توییتر است. نقاط آبی ارسال ها به توییتر و نقاط نارنجی رنگ ارسال ها به فلیکر را نشان میدهد. نقاط سفید هم نشان دهنده استفاده مشترک از هر دو سرویس فلیکر و توییتر است. اما کار آقای اریک فیشر محدود به شهر نیویورک نبوده است. در ادامه مطلب می توانید برخی شهر های بزرگ و کل دنیا را از نظر استفاده از شبکه های اجتماعی ببینید. ![]() حالا که پای بشر بیشتر و بیشتر به سوی فضا باز می شود ناسا به فکر تامین اینترنت پرسرعت فضا هم افتاده و در حال آزمایش اینترنت ۱۰۰ مگابیتی است که از طریق لیزر کار انتقال اطلاعات را انجام می دهد. ![]() به نظرتان اگر یک تلفن با پردازشگر قدرتمند مانند داشته باشید و به نسل چهارم شبکه تلفن همراه هم متصل باشید آن وقت اینترنت شما چه سرعتی خواهد داشت؟
این همان چیزی است که چند نفر از کاربران آن را تست کرده اند و سرعت اینترنت روی تلفن گلکسی نکسوس با پشتیبانی از شبکه LTE روی شبکه ورایزون با استفاده از اپلیکیشن Speedtest.net برررسی شده است.
نتیجه تست، سرعت اینترنت 8.5 مگابیت در ثانیه برای دانلود و 2 مگابیت در ثانیه برای آپلود اطلاعات بوده است. تازه آن هم در شرایطی که تلفن همراه فقط دارای ۲ خط آنتن دهی بوده است.
سرعت دانلود 8.5 مگابیت تقریبا معادل دانلود با سرعت 1000 کیلوبایت در ثانیه است و داشتن چنین سرعتی روی تلفن سبب می شود که شما با امکان که روی تلفن های هوشمند وجود دارد بتوانید اینترنت خانگی را هم به خوبی از طریق همین اینترنت موبایل تامین کنید. در ادامه مطلب می توانید ویدیو این تست کوتاه را مشاهده کنید. ![]() سال آینده میلادی از صنعت پر سرعت مخابرات چه انتظاری داشته باشیم؟ رکوردهای جدیدی در تلفن های همراه و شبکه های مخابراتی در کشورهای کوچک و بزرگ جهان.
- بازار جهانی سرویس های مخابراتی در سال ۲۰۱۲ حدود ۴ درصد رشد خواهد کرد. که البته این میزان نسبت به رشد ۷ درصدی در سال ۲۰۱۱ به خاطر عدم پایداری در وضعیت اقتصادی کمتر خواهد بود. ![]() بر اساس گزارش سایت Pingdome تعداد کاربران فعال اینترنت در جهان به بیش از ۲.۱ میلیارد نفر رسیده است. کافی است این عدد را با تعداد ۳۶۰ میلیونی کاربران اینترنت در سال ۲۰۰۰ مقایسه کنید تا متوجه شوید طی یک دهه گذشته اینترنت و فضای سایبر چه رشدی داشته است.
بر اساس این آمار، قاره آسیا با داشتن ۹۲۲ میلیون کاربر ۴۴ درصد را از آن خود کرده و بعد از آن اروپا با ۴۷۶ میلیون کاربر اینترنت در مقام دوم قرار دارد. ![]() با وجود پایان نمایشگاه سی ای اس همچنان می توان به اخبار و گجت های مهمی از این نمایشگاه پرداخت. یکی از گجت های دوست داشتنی نمونه آزمایشی روتر جدید Buffalo بود که با استاندارد جدید 802.11ac کار می کرد و شرکت Broadcom چیپ آن را همین چند روز پیش در نمایشگاه معرفی کرده بود.
شرکت سازنده می گوید روترها با استاندارد جدید از پاییز امسال وارد بازار می شوند و با دو چیپ خواهند بود. برای اینکه هم از استاندارد جدید و هم از استاندارد قدیم 802.11n پشتیبانی کنند. آخرین مطالب ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() موضوعات ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() پیوندهای روزانه پيوندها |
|||
![]() |