اخبار و اطلاعات روز دنيا هنگامی که یک تلفن یا تبلت جدید می خریم، یکی از نخستین چیزهایی که توجه ما را به خود جلب می کند میزان کارایی صفحه لمسی است. اگر تلفن جدیدمان صفحه لمسی خوبی داشته باشد، کار با آن لذت بخش و راحت خواهد بود و اگر در این مورد کارایی مناسبی نداشته باشد، همه امکانات دیگر را هم زیر سوال می برد چرا که کار با آنها راحت نخواهد بود.
تیم مایکروسافت تاخیرهای متفاوتی را بررسی کرده و در نهایت به این نتیجه رسیده که ۱ میلی ثانیه زمان مناسب برای تاخیر در نمایشگرهای لمسی است. حالا آنها به دنبال رسیدن به این رکورد هستند تا نمایشگرهای لمسی تولید کنند که تاخیری معادل ۱ میلی ثانیه داشته باشند. در ویدیو ارایه شده، مقایسه ای میان نمایشگرهای معمول و یک نمایشگر لمسی آزمایشی با تاخیر ۱ میلی ثانیه ای ملاحظه می کنید و می بینید که داشتن چنین نمایشگری، کار با صفحات لمسی را چقدر لذت بخش تر خواهد کرد. 20 / 12 / 1390برچسب:تلاش مایکروسافت برای ساخت نمایشگر لمسی با تاخیر ۱ میلی ثانیه ای, :: 1:19 PM
مهرداد تا به حال همیشه صحبت از کیسه هوا (Airbag) در اتومبیل ها و محافظت از جان سرنشینان بوده است. انواع مختلفی از سیستم های هوشمند ایربگ هم توسط شرکت های مختلف ارائه شده اند. اما تکلیف ما عابران پیاده چه می شود؟ آیا اصلا کسی به فکر ما است؟ بله، بالاخره Volvo دست به کار شده و «اولین سیستم ایربگ ویژه عابر پیاده بر روی ماشین» را معرفی کرده که قرار است بر روی مدل V40 سال ۲۰۱۳ ساخت این کارخانه نصب گردد.
هنگامی که سپر جلوی به یک عابر پیاده برخورد می کند، سنسورها تصادم را ثبت می کنند. کاپوت ماشین اندکی بالا می آید و یک بالش هوای U شکل بر روی شیشه جلو باز می شود. پس اگر بعد از برخورد، عابر پیاده بر روی کاپوت ماشین پرتاب شود، کیسه هوا جایی قرار گرفته که از سرو گردن عابر پیاده محافظت می کند. اینتل می گوید که یو اس بی را فراموش و به جای آن از تاندربولت سریع استفاده کنید. پورتی که حالا کم کم روی کامپیوترهای جدید پیدایش می کنیم.
اینتل می گوید تاندربولت سبب می شود که بسیاری از روش های ارتباطی ما در یک کابل خلاصه شود. مثلا ارتباط شبکه و نمایشگر به خاطر پهنای باند بالای تاندر بولت می تواند از طریق یک پورت صورت بگیرد و این شرکت می گوید می تواند در آینده پشتیبانی از USB 3.0 را هم به این پورت اضافه کند. یکی از تفریحات زندگی امتحان کردن رستوران های مختلف و مزه کردن غذاهای خوشمزه است. اگر شما هم از این گروه هستید و هر روز دنبال رستوران های جدیدی میگردید، برای شما و تلفن هوشمندتان پیشنهادی داریم. یک شرکت تازه تاسیس تجهیزات موبایل در حال برنامه ریزی برای استفاده از موبایل های هوشمند و تکنولوژی RFID است، تا به شما در پیدا کردن دسته کلید، ریموت کنترل تلویزیون و درب گاراژ، شارژر موبایل و یا هر ابزار کوچک دم دستی گم شده دیگری کمک کند. تگ های RFID امروزه کاربرد نسبتا وسیعی پیدا کرده اند و با قیمت بسیار مناسب (کمتر از یک دلار) قابل تهیه هستند. معمولا هم به راحتی آنها را بر روی هر ابزار و وسیله ای (بدون توجه به جنس آن) می توانید بچسبانید. تنها بخش داستان که ممکن است دم دست نباشد، اسکنر RFID برای پیدا کردن این تگ های همراه وسایل گم شده شما است!
مدیر شرکت UGrokIt می گوید شاید انواع مختلفی از ابزارهای ویژه پیدا کردن دسته کلید و ریموت های ویژه این کار را بتوانید در بازار بیابید. اما مشکل اینجا است که آنها معمولا گرانقیمت هستند، چندان کاربردی نیستند، و در نهایت تنها برای یکی از حجم عظیم وسایل گم شدنی شما کاربرد دارند!
این شرکت قصد دارد که محصولی همنام با خود تولید کند که از یک اسکنر RFID ویژه تشکیل شده که به تلفن های همراه هوشمند وصل می شود و تعدادی هم تگ RFID با دوام و پایداری بالا همراه آن است که قابلیت چسباندن و یا بستن به هر ابزاری را داشته و قابل شستشو هم هستند. این سیستم که شامل اسکنر، اپلیکیشن و تعدادی تگ اولیه است ۱۵۹ دلار قیمت گذاری شده است، اما خرید تگ های اضافی RFID هزینه چندانی برای تان در بر نخواهد داشت. به گمانم این محصول برای من یکی که حسابی کارایی خواهد داشت، البته اول باید دستگاه اسکنر را در اتاقم پیدا کنم! همان طور که در نارنجی درباره ویژگی های آیپد جدید خواندید، حتما در جریان صفحه نمایش رتینا و پردازنده A5X آن هستید. این ویژگی ها پیش از هر نکته دیگری برای گیمرها خوشحال کننده خواهند بود، چرا که قطعا از این به بعد تحولات اساسی در صنعت بازی تبلت ها رقم خواهد خورد. همان طور که اپل در مراسمش اعلام کرد، سازندگان اپلیکیشن ها برای پشتیبانی از صفحه نمایش رتینا نیازی به آپدیت برنامه های خود ندارند چرا که آیپد جدید خود به خود تصویر بهتری از اپلیکیشن ها را به شما ارائه میدهد. در این بین اما بازی هایی هستند که خود را برای New iPad آماده کرده اند و این یعنی گرافیک محشر در صفحه نمایشی فوق العاده!
Sky Gamblersیکی از بازی های محبوب شبیه ساز پرواز که برای آیپد و البته ایفون طراحی شده است. این بازی که در همایش اپل از آپدیت آن برای آیپد جدید پرده برداری شده، با جزییات دقیقی که در خود جای داده است لذت پرواز را برای شما دو چندان میکند. در این بازی شما می توانید از بین هواپیماهای متعددی که برای شما طراحی شده است، یکی را انتخاب کرده و به انجام عملیات های مختلف بپردازید. این بازی همچنین دارای Multiplayer است که در آن با دوستان خود می توانید در آسمان ها باشید. در همایش اپل عنوان شد که با کمک جزییات زیادی که در طراحی بازی کار شده، حس میکنید که واقعا در یک جنگنده F-22 قرار دارید. و آیا می دانستید که هر وقت هواپیما شما آتش گرفت می توانید با لرزاندن آیپد دگمه Eject خلبان را فعال کنید؟ این بازی در هر حال حاضر با قیمت 4.99 دلار برای آیپد و آیفون در اپ استور موجود است که می توانید آن را دانلود کنید، آپدیت جدید آن نیز در اواسط ماه آینده عرضه خواهد شد.
Infinity Blade: Dungeonsاگر اخبار بازی های iOS را دنبال کنید حتما با بازی infinity Blade و گرافیک فوق العاده آن آشنا هستید. این بازی اکشن که در گذشته و با نسخه های یک و دو خود ، توجه های زیادی را بابت جزییات گرافیکیش جلب کرده بود، امروز با نسخه جدید خود پای به آیپد جدید گذاشته است. به گفته سازندگان این بازی به کمک موتورهای گرافیکی قدرتمند این بازی، شما پتانسیل های واقعی آیپد جدید را خواهید دید. آنها ادعا می کنند که در نسخه جدید، شما وضوح تصویری بیش از Xbox 360 و یا PS3 خواهید داشت. زمان دقیق عرضه نسخه جدید این بازی اعلام نشده است. اما تا آن زمان می توانید از نسخه اول آن با قیمت 2.99 دلار و یا نسخه دوم با قیمت 6.99 دلار لذت ببرید. خب، بالاخره تبلت جدید اپل رونمایی و رسما معرفی شد . پس بد نیست مثل همیشه به مقایسه آن با محصولات جدید دیگر رقبا، از قبیل آمازون، ایسوس، سامسونگ، بلک بری و البته محصول قبلی اپل یعنی آی پد 2 بپردازیم. برای مقایسه راحت تر و بهتر، همه چیز را برای تان در عکس بالا جمع کرده ایم. با کلیک بر روی آن، اندازه بزرگ تر و خوانا تر را هم می توانید ببینید. آخرین مطالب ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() موضوعات ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() پیوندهای روزانه پيوندها |
|||
![]() |