اخبار و اطلاعات روز دنيا نیروی هوایی آمریکا مشغول جایگزینی هواپیماهای جنگنده F22 Raptor است و قصد دارد تا سال 2030 این کار را تکمیل کند. برای نخستین بار در تاریخ آنها قصد دارند جنگنده های جدید را به گونه ای طراحی کنند که فاقد خلبان درون هواپیما باشد. در واقع این جنگنده ها همچنان خلبان خواهند داشت اما مکان انها به جای درون هواپیما در بیرون و مکانی امن خواهد بود. این طرح جدید مزایای متعددی دارد. اول از همه دیگر جان خلبان ها به خطر نخواهد افتاد چرا که از کیلومترها دورتر هواپیما را کنترل می کنند. این خلبان ها تمام تصاویر و اطلاعاتی را می بینند که در حالت فعلی قادر به مشاهده هستند. بنابراین کنترل جنگنده برای آنها تفاوتی نخواهد کرد. مزیت مهم دوم انجام مانورهایی است که در صورت حضور خلبان داخل خود هواپیما امکان پذیر نیست. به دلیل محدودیت های فیزیولوژیک بدن انسان اجرای برخی حرکات در هواپیما امکان پذیر نیست چرا که باعث آسیب یا بیهوشی خلبان می شود. اما در این طرح دیگر چنین محدودیتی وجود ندارد. بنابراین قدرت مانور بسیار بیشتر خواهد شد. مزیت سوم بالا رفتن قدرت تصمیم گیری خواهد بود. چرا که در استرس جنگ واقعی خلبان ها به خاطر نبود در صحنه، کمتر مضطرب می شوند و امکان تصمیم گیری منطقی بهتری دارند. تمام اینها سبب شده که در نسل ششم جنگنده های آمریکایی شاهد چنین تغییری باشیم. تصویر بالا مدلی از این هواپیماها را نشان میدهد که هنوز نامی برای آنها انتخاب نشده است.
این ربات ظاهر چندان جالبی ندارد اما در عوض قابلیت مفیدی دارد. نام اش Cougar20-H است و تخصص اش پیدا کردن آدمیزاد است. در واقع ساخته شده که حضور موجودات زنده و به خصوص انسان را در یک مکان تشخیص دهد. دقت اش در این کار آنقدر زیاد است که می تواند حضور انسان را از پشت دیوارهای بتونی هم تشخیص دهد. یک لپ تاپ هم از راه دور کار کنترل حرکات ربات را انجام میدهد. احتمالا فیلم RoboCop را به یاد دارید که پلیس آهنین می توانست مکان تروریست ها و گروگان ها را از پشت دیوار تشخیص دهد. حالا این ربات هم قرار است همین امکان را در اختیار برخی تیم های ویژه پلیس و البته آتش نشان ها قرار دهد تا در حوادث بتوانند به سرعت مصدومان را پیدا کنند. بنابراین هم یک وسیله امنیتی و هم یک ربات ناجی محسوب میشود. این ربات کارش را با استفاده از امواج رادیویی در فرکانس های خاصی انجام میدهد که بر روی فاکتورهای بیومتریک تمرکز دارند. برای مثال در صورتی که موجود زنده ای نفس بکشد این دستگاه حضورش را تشخیص میدهد حتی اگر هیچ حرکتی هم نکند. هدف این است که نیروهای نظامی با داشتن این دستگاه های سبک بدون وارد شدن به یک ساختمان و ریسک جانی بتوانند از حضور افراد در یک مکان مطلع شوند. ![]() و در صورت عدم رعایت ایمنی، چشم خودتان! شرکت Wicked Laser به تازگی نورانی ترین لیزر جهان را با نام S3 Krypton Laser، در رکورد های گینس به ثبت رسانده است. لیزری که می تواند در حد یک سلاح مخرب باشد. این گجت، با 86 میلیون لوکس نور تولیدی خود، بردی برابر 137 کیلومتر دارد. یعنی اگر آن را به آسمان بگیرید، تا لبه اتمسفر زمین پیش خواهد رفت.
روشنایی این لیزر حدودا 8000 برابر روشنایی خورشید است و هنگام استفاده از آن حتما باید عینک ایمنی به چشم داشته باشید. عينک مخصوصی که همراه ليزر ارائه مي شود. سنسور ها و میکروپروسسور های این لیزر هم مسئول اند؛ شرایط را طوری تنظیم کنند که هنگام در دست گرفتن بدنه آلومینیومی S3، دستتان نسوزد.
بالاترین مدل این لیزر با قیمتی 1000 دلاری در دسترس خواهد بود. اما قيمت مدل های پایین تر آن از 300 دلار شروع می شود. نمی توان تصور کرد که لیزری با این میزان نور و برد، چه کاربرد هایی می تواند داشته باشد. شاید یک پرزنتیشن زیبا روی کوه! کافی است یکی از این لیزر ها را به دست آورده و هر نقطه ای را از یک قدمیتان گرفته تا فاصله 137 کیلومتری روشن کنید. فقط مواظب چشمان انسان های بی گناه هم باشید! ![]() سربازان در جنگ با انواع شرایط خوب و بد آب و هوایی برخورد می کنند. از سوز و سرما گرفته تا گرمای طاقت فرسا. آنها همیشه با این مشکل مواجه هستند که چه لباسی بپوشند تا برای شرایط متفاوت مناسب باشد. حالا ارتش آمریکا به دنبال یک راه حل مناسب برای ساخت لباسی می گردد که بتواند خودش را با شرایط مختلف آب و هوایی وفق بدهد. این لباس قرار است به گونه ای طراحی بشود که در شرایط گرم بدن را خنک نگه دارد و در شرایط سرما به گرم شدن کمک کند. قرار است بودجه ای یک میلیون دلاری برای تحقیق جهت ساخت این لباس اختصاص داده شود. در حال حاضر سربازان لباس های چندلایه ای می پوشند که هم وزن زیادی دارند و هم برای شرایط متفاوت مناسب نیستند. البته این لباس خیلی هم دور از انتظار نیست چرا که نمونه های آزمایشگاهی از فیبرهای هوشمندی ساخته شده که با توجه به دمای محیط خودشان را تطابق می دهند. به طور کلی این فیبرها از دو فلز متفاوت تشکیل شده اند که به صورت فنری با هم ارتباط دارند و در دمای متفاوت تغییر شکل می دهند. اگر این طرح منجر به تولید چنین لباس هایی بشود نه تنها برای نظامی ها کاربرد دارد. بلکه برای بسیاری از مردم عادی هم تبدیل به یک لباس محبوب همه کاره می شود. ![]() شرکت logear در نمايشگاه CES امسال از یک محصول دوست داشتنی و کارآمد برای کاربران کامپیوتر های رومیزی پرده برداری کرده است. آنچه که در تصویر مشاهده می کنيد یک پد بیسیم مالتی تاچ است.
این پد ۲.۴ گيگا هرتزی می تواند کنترل مکان نما را تا برد ۱۰ متری امکان پذیر کند. لمس این پد حساس به یک انگشت و يا دو انگشت به صورت هم زمان است. این پد مجهز به دکمه کليک چپ، راست و همچنين ۶ دکمه عملياتی از جمله کلیدهای کنترل افزایش و کاهش صدا است.
البته برای اینکه ده متر آن طرف تر روی کاناپه ای لم دهید و در حاليکه به صفحه مانیتور بزرگ خود نگاه می کنید، مشغول کار شوید، باید ۸۰ دلار پرداخت کنید.
![]() فکر می کنید عکس بالا قرار است نسل بعدی تبلت های سونی باشد یا فقط یک طرح مفهومی دیگر از این شرکت است؟ بازدیدکنندگان غرفه سونی در CES هم به نظر می آمد که سوالات بی پاسخ فراوانی هنگام دیدن این طرح اولیه PC در پشت یک محفظه شیشه ای برای شان به وجود آمده است. شکل و طراحی تخم مرغی آن کاملا جذاب و گیرا است، اما به نظر می رسد که پخ بزرگ اطراف صفحه نمایش فضای فراوانی را هدر داده باشد. مسئولین غرفه سونی هنوز توضیح چندانی درباره این تبلت یا کامپیوتر جذاب و زیبا ارائه نکرده اند. باید منتظر بمانیم تا ببینیم که این محصول فقط در حد یک طرح مفهومی نمایشگاهی باقی می ماند یا شاهد تجاری شدن آن هم خواهیم بود! ![]() در نمایشگاه امسال منتظر عینک های جادویی بودیم! امروز ظهر با یکی از آنها آشنا شدیم اما این یکی جذاب تر به نظر می رسد. تصویر کاملا گویای همه چیز است. طرح عینکی که قادر به پخش تصاویر هم هست. بخش عالی اش هم اینجا است: از آنجایی که ویدیو های پخش شده نیمه شفاف دیده می شوند شما می توانید در حالی که فیلم تماشا می کنید در خیابان راه بروید! فعلا نمونه ارایه شده در نمایشگاه، نسخه آزمایشی است. اما می توانید تا چند ماه آینده منتظر ورود نسخه های تجاری این محصول به بازار باشید تا یک نسل جدید از گجت های پوشیدنی داشته باشیم آخرین مطالب ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() موضوعات ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() پیوندهای روزانه پيوندها |
|||
![]() |