اخبار و اطلاعات روز دنيا شارپ به تازگی همکاری مشترکی را با دولت ژاپن آغاز کرده است تا نمونه استانداردی از سیستم مدیریت انرژی منزل یا HEMS خود را تولید نماید. این پلتفرم به کاربران اجازه می دهد نه تنها میزان مصرف انرژی خود را مانیتور کنند، بلکه وی را قادر می سازد که میزان استفاده خود از الکتریسیته را با ابزارهای اتوماسیون منزل، به شکل چشمگیری کاهش دهند. در جنگ و میدان نبرد زیاد دیده شده که سربازان گاهی اوقات با اتکا به احساس شان در مورد اتفاقات، زندگی خود و هم گروهی های شان را نجات داده اند. خواه نام آن را درک مستقیم و ادراک شهودی بگذارید یا به آن احساس درونی بگویید یا نام آن را حس ششم بدانید، حالا دفتر تحقیقات نیروی دریایی (ONR) تصمیم دارد این قابلیت را تبدیل به یک مهارت عملی کرده و به سربازان آموزش دهد که با تقویت این حس مرد عنکبوتی، شانس شان را برای جان سالم به در بردن از مهلکه جنگ افزایش دهند. مثل اینکه ال جی حسابی در بازار تلفن های همراه فعال شده و قصد دارد در MWC 2012 علاوه بر اندرویدی های نان زنجبیلی ۲.۳ ، Ice Cream Sandwich را هم با مخلفات قابل قبولی در ویترینش داشته باشد: شاید چیزی مانند یک اپتیموس 4X HD. این هم سه تلفن جدید از ViewSonic که تا معرفی در کنفرانس دنیای موبایل بارسلون تاب نیاورده اند و حالا پیش از معرفی رسمی در نمایشگاه با آنها آشنا می شوید. هر سه مدل با اندروید نسخه 4.0 هستند.
تلفن دوم که تا حدی شبیه تلفن های لومیای نوکیا است، ViewPhone 4e نام دارد. این یکی هم 3.5 اینچی است، اما رزولوشن پایین تر است. یعنی 480 در 320 پیکسل و پردازشگر هم ضعیف تر و 650MHz است. دوربین هم ۳ مگاپیکسلی است. البته شرکت ویوسونیک به ضخامت 10.3 میلیمتری آن افتخار می کند.
مدل سوم که ViewPhone 5e نام دارد، یک گوشی ۵ اینچی با رزولوشن 800 در 480 پیکسل است و از دو سیم کارت پشتیبانی می کند. بنابراین علاقمندان اندروید که به دنبال یک تلفن دو سیم کارتی با اندروید 4.0 بودند حالا یک گزینه جدید در اختیار دارند. مطمئناً تا به حال محصولاتی که هم تبلت و هم کامپیوتر باشند را دیده اید. اما این بار لنوو محصولی به نام Yoga را با این خصوصیت به نمایشگاه CES آورده است. اولترابوک و تبلت در محصولی تجهیز شده با ویندزو 8 مایکروسافت.
این محصول به نمایشگری ۱۳٫۳ اینچی مجهز است که توسط دو لولای مخصوص به بخش کیبرد متصل شده؛ این لولاها قابلیت گردش ۳۶۰ درجه را دارند و به واسطه آنها می توان مانیتور را به طور کامل چرخاند تا اولترابوک را به یک تبلت عظیم الجثه تبدیل کرد. ضمن اینکه این قابلیت به تبلت اجازه می دهد از بخش کیبردی به عنوان یک نگهدارنده و استند استفاده کنید تا در هر زاویه ای آن را ثابت نگه دارید.
صفحه چند لمسی این محصول قابلیت تشخیص همزمان ده نقطه را دارد که به استفاده مناسب از قابیت های ویندوز 8 کمک شایانی می کند. همچنین رزولوشن این صفحه نمایش 900×1600 پیکسل است. قطر Yoga تنها ۱۷ میلیمتر و وزن آن ۱٫۴ کیلوگرم است که برای یک اولترا بوک ایده آل به نظر می رسد. همچنین لنوو ادعا کرده که باتری این محصول به کاربر اجازه می دهد با هر بار شارژ، تا ۸ ساعت از آن استفاده کند. از سایر جزئیات سخت افزاری این محصول چیزی منتشر نشده.
ظاهراً لنوو قصد دارد Yoga را تا نیمه دوم ۲۰۱۲ با قیمت پایه ۱۱۹۹ دلار به بازار عرضه کند. برای یک اولترابوک و تبلت ویندوزی با قابلیت های ویژه، قیمت خوبی به نظر می رسد. اما باید منتظر باشیم و ببینیم سرعت و قدرت پردازش آن هم به اندازه ایده نو و قیمتش مناسب هستند یا خیر. هر چند ممکن است شما هم مثل ما از تکرار شدن اسم گلکسی روی تمام تلفن ها و تبلت های سامسونگ خسته شده باشید، اما این تلفن جدید سامسونگ که ساعتی پیش در نمایشگاه دنیای موبایل بارسلون معرفی شد، دارای یک پروژکتور است که می تواند تصاویر اچ دی را تا سایز ۵۰ اینچ با روشنایی ۱۵ لومن روی پرده یا دیوار بیاندازد. اولین موبایل از سری One شرکت اچ تی سی، HTC One X است که دیروز هم به طور کامل با مشخصات آن آشنا شدید و شاید به نظر برسد دیگر چیز جالبی برای گفتن نداشته باشد. اما اولین نکته جذاب این محصول نام کد Endeavour یا Endeavor آن است که تقریبا دو هفته پیش آن را در نارنجی ملاقات کردید! یک موبایل قرص و محکم با بدنه ای یک تکه از پلی کربنات سفید و صفحه محافظ گوریلا گلاس، با صفحه نمایش ۴.۷ اینچی Super LCD 2 که 1280 در 720 پیکسل رزولوشن دارد. آخرین مطالب ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() موضوعات ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() پيوندها |
|||
![]() |